Tejatergroep Snippers speelt:

FESTEN
Een familiefeest als een ijskoud bad

Bestel hier uw kaarten voor Festen >

Zoals ieder jaar zal de volledig geslaagde Hugo Hansen samen met zijn geliefde familie en vrienden zijn verjaardag vieren in hotel de Borgh in Zevenbergen. De ceremoniemeester heeft alles tot in de puntjes verzorgd en het ervaren team van de Borgh staat klaar om te bedienen. Het zal niemand aan hapjes of drankjes ontbreken. Maar als zoon Michiel ongenodigd op het feest verschijnt en zoon Christian het woord neemt voor zijn speech, neemt het feest een totaal andere wending en tonen de aanwezigen langzaamaan hun ware gezicht. En wat is er eigenlijk gebeurd met dochter Linda?


Want ik weet niet of jullie je dat nog kunnen herinneren, 
maar pap ging in die tijd erg vaak in bad
- Christian Hansen


Tejatergroep Snippers speelt haar eigen versie van het beroemde ‘Festen’, waarvan de filmversie van de Deense cineast en regisseur Thomas Vinterberg meer dan 27 prijzen ontving. De film werd onder meer geprezen door de hoge mate van realiteit. Een toneelversie van Festen is in Nederland gespeeld door De Ploeg met onder andere Peter Heerschop en Viggo Waas.


“En nu kom je dus vanavond langs om een 
bak modder over je familie te gooien
- Hugo Hansen


Voor dit toneelstuk ging Snippers een bijzondere samenwerking aan met Hans Hollander, die heeft geregisseerd in navolging van theater­theoreticus Stanislavski. De acteurs leerden spelen alsof het echt is en hebben geoefend zich altijd bewust te zijn van het ‘hier en nu’. Ook de uitvoering wordt een unieke ervaring omdat het stuk in de zaal gespeeld wordt en je dus als kijker onderdeel uitmaakt van het feest.

Hugo is jarig en u bent van harte uitgenodigd. Wees te gast op het feest van de familie Hansen en laat u onderdompelen in een warm bad dat door intriges en zwarte humor langzaam ijskoud wordt.

Uitvoeringsdata
• Za 5 november, 20:00 uur (uitverkocht)
• Zo 6 november, 14:30 uur (uitverkocht)
• Vr 11 november, 20:00 uur (nog enkele kaarten)
• Za 12 november, 20:00 uur (uitverkocht)
Zaal open: half uur voor aanvang

Plaats van uitvoering
De Borgh, IJshof 1, Zevenbergen 

Prijs
Voorverkoop: €17,50
Aan de kassa: €20,00

Koffie/thee, drankjes en hapjes zijn onderdeel van de voorstelling en inbegrepen bij de prijs


12+


Regie: Hans HollanderWil je op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes rond Festen? 
Volg ons dan op Facebook: www.facebook.com/TejatergroepSnippers