Leden‎ > ‎

Eddie BoekestijnLid sinds: 2012
Geboortedatum: 11 juni 1968

Hallo, ik ben Eddie (Ed) Boekestijn en sinds maart 2012 woonachtig in Zevenbergen. Door het lot ben ik hier als het ware 'gestruikeld'.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als filiaalhouder bij een beddenzaak, waar ik mijn creativiteit en spontaniteit goed kwijt kan. Oorspronkelijk kom ik uit Maasland, waar ik heel wat jaren met plezier gespeeld heb bij de plaatselijke toneelvereniging. Daarnaast heb ik wat mogen doen op gebied van musical, volksopera en heb ik heel wat jaren gefigureerd in diverse tv series, films en commercials. Allemaal erg leuk om te doen, en dan vooral om de dingen die je ziet en meemaakt. Je komt nog eens ergens en ontmoet leuke mensen. Om me in Zevenbergen zo snel mogelijk thuis te voelen en om mensen te leren kennen ben ik ook hier op zoek gegaan naar een toneelvereniging en zo ben ik bij Snippers terecht gekomen.

In de tijd dat ik nu Zevenbergen woon en bij Snippers zit, heb ik gemerkt dat ik er heel goed aan gedaan heb. Al heel snel voelde ik me hier thuis en op mijn gemak, mede door de erg leuke groep mensen die al heel snel een toffe vriendengroep van mij geworden is.