Pratende beesten, een narcistische aartsengel, kibbelende koningen en een louche herbergier. Een bloeddorstige moord en de geboorte van een wonder.


In het exclusieve alle-sterren-van-de-hemel-themahotel De Goede Afloop stromen de kamers vol. Dankzij de volkstelling zitten alle andere hotels vol en zit er voor reizigers niets anders op dan een kamer te nemen in deze herberg, geleid door een gierige herbergier, zijn geschifte kokkin Maggie en Billy de bellboy, die graag zijn luistervinkenoren uitklapt. De herbergier mag in zijn handjes knijpen met zulke voorname gasten als thrillerboekenschrijfster Agatha Christie en maar liefst drie koningen! Hij zit er dan ook niet op te wachten wanneer daar de arme timmerman Jozef voor de deur staat, met zijn hoogzwangere en bloedchagrijnige Maria. Er zit niets anders op dan deze zwangere hippies onder te brengen in ‘de stal’.

Wanneer aartsengel Gabriël zijn flitsende entree maakt en Jozef erachter komt dat zijn vrouw zwanger is van godweetwie, er een laken vol bloed gevonden wordt en kokkin Maggie zich steeds vreemder gaat gedragen, belanden we in een achtbaan van intriges waarin de scheidslijn tussen hemel en aarde steeds kleiner wordt.

In de winter van 2010-2011 gooide het Ro Theater hoge ogen met de vrolijke en ietwat bizarre familievoorstelling Moord in de kerststal, geschreven door Arjan Ederveen. Ter gelegenheid van het 30-jarige bestaan haalt Tejatergroep Snippers deze kerst dit stuk naar Theater De Vlakte in de Borgh in Zevenbergen. Ook deze versie wordt een razende, dynamische productie voor het hele gezin. Snippers pakt groots uit met een flitsend decor, uitgesproken kostuums en live gezongen nummers. Deze jubileumvoorstelling wordt een feest voor zowel spelers als toeschouwers. Showtime!

Uitvoeringsdata
• Za 19 december, 20:00 uur (uitverkocht)
 Zo 20 december, 14:30 uur (uitverkocht)
 Za 26 december, 14:30 uur (uitverkocht)
 Zo 27 december, 20:00 uur (uitverkocht)
Zaal open: half uur voor aanvang

Plaats van uitvoering
De Borgh, IJshof 1, Zevenbergen 

Prijs
Voorverkoop: 
Volwassenen: € 12,50
Kinderen (t/m 12 jaar): € 10,00
Aan de kassa:
Volwassenen: € 15,00
Kinderen: € 12,50

Schrijver: Arjan Ederveen


Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes rond Moord in de kerststal? 
Volg ons dan op Facebook: www.facebook.com/TejatergroepSnippers