Robin Hood op Fort Sabina

Via deze website zijn alle voorstellingen uitverkocht. 
Maar via de website van Determinato zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de voorstelling van zondag 2 juli, 19:30 uur.


Op dit moment wordt door onze vereniging keihard gewerkt aan de theaterproductie ‘Robin Hood’. Deze indrukwekkende openluchtvoorstelling, geschikt voor het hele gezin, maken we in samenwerking met Muziekvereniging Determinato en Zangkoor Zezam. Anneke van Kouwen, die al eerder met veel succes Een Midzomernachtsdroom regisseerde, heeft opnieuw de leiding. Met zijn niet minder dan 160 deelnemers, belooft het een prachtige voorstelling te worden, waarbij het schitterende Fort Sabina in Willemstad het inspirerende decor vormt voor deze belevenis.

De voorstellingen vinden plaats op zondag 2, zaterdag 8 en zondag 9 juli a.s. Op zaterdag is de voorstelling 's avonds en op de zondagen is er zowel een middag- als een avondvoorstelling.

Bovendien kunt u bij de avondvoorstelling ook gebruik maken van een Bourgondisch buffet. De kosten hiervan bedragen € 22,50 p.p. inclusief drankjes. Let op: dit buffet kunt u slechts reserveren in combinatie met een kaartje voor de voorstelling. Voor de middagvoorstelling is geen buffet beschikbaar.

De kaarten kosten € 15,00 in de voorverkoop en € 17,50 aan de kassa bij het Fort.