ZA 15 | VR 21 | ZA 22 NOVEMBER
Steel Magnolias
Zes vrouwen, één kapsalon en een vriendschap van staal

Zes vrouwen, zes levens, één kapsalon en een vriendschap voor het leven. Dit najaar brengt Tejatergroep Snippers het ontroerende en bijzondere stuk Steel Magnolias naar Theater de Borgh in Zevenbergen. 

In Steel Magnolias krijgen we een kijkje in de dorpskapsalon van Trudy waar zes totaal verschillende vrouwen geregeld samenkomen. Tijdens het wassen, knippen en drogen delen zij lief en leed met elkaar. Met als leidraad belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Sarah: haar bruiloft, haar zwangerschap, maar ook hoe zij met haar ziekte diabetes omgaat. Verder zien we de ontwikkeling van nieuweling Annabel en de relatieperikelen van Trudy. In de kapsalon hebben de vrouwen de macht en zij schuwen niet ook hun zwakke kanten te tonen. Als het even niet goed gaat, vinden zij troost bij elkaar en weten ze elkaar door de tranen heen aan het lachen te maken. Dat maakt hun vriendschap van staal.

Robert Harling schreef het verhaal in 1987, waarna het tot op heden in verschillende theaters over heel de wereld wordt opgevoerd. In 2004 verscheen het stuk op Broadway en Albert Verlinde bracht het in 2007 in Nederland op de planken met onder andere Renée Soutendijk en Karin Bloemen in de hoofdrollen. De filmversie leverde Julia Roberts zelfs een Oscarnominatie op. 

Laat u meevoeren door de kracht van vriendschap en bezoek deze ontroerend voorstelling!

Uitvoeringsdata

- Zaterdag 15 november, 20:00 uur
- Vrijdag 21 november, 20:00 uur

- Zaterdag 22 november, 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur

Plaats van uitvoering
Theaterzaal De Vlakte / de Borgh, IJshof 1, Zevenbergen 

Prijs
Voorverkoop:
€ 9,- volwassenen, € 7,- kinderen (t/m 12 jaar)
Aan de kassa: 
€ 11,- volwassenen, € 9,- kinderen

Regie: Siska Witkam
Schrijver: Robert Harling

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes rond Steel Magnolias? 
Volg ons dan op Facebook: www.facebook.com/TejatergroepSnippers