Esther de Kok

Bestuurslid

Lid sinds: 2014
Geboortedatum: 20 januari 1971

Ik ben Esther de Kok, geboren in Vlaardingen en sinds mijn tweede levensjaar woon ik in Zevenbergen, maar dat kun je niet horen hoorrr…;-)

Ik ben getrouwd met Ben en samen hebben wij 3 dochters. In het dagelijkse leven verzorg ik qua werk de administratie van het hoveniersbedrijf van Ben. Verder tennis ik graag, vooral competitie, en probeer zoveel mogelijk van ons gezin en het leven te genieten! (Want voordat je het weet is het voorbij of kan het ineens voorbij zijn.) (Uit eten, naar de sauna, naar de film, naar een concert/musical, naar de kroeg, tijd doorbrengen met vrienden/vriendinnen en feestjes.)

Sinds juli 2014 ‘draai ik mee’ bij Snippers. En sinds 1 november 2014 ben ik officieel lid geworden. Ik ben bij Snippers terecht gekomen doordat onze middelste dochter Fabiënne sinds 2010 lid is van jeugd toneelgroep Snipperbende.

Veilig in huis ‘spelen’ Fabiënne en ik graag ‘typetjes’. We zijn beiden fan van Jochem Myjer, Najib Amhali maar sommige typetjes van bijvoorbeeld Tineke Schouten vind ik ook erg grappig. Na voorstellingen van Snipperbende in De Borgh kwam ik in contact met Monique Schoneveld (dans en choreografie bij Snipperbende) en zij is al jaren lid van Snippers. Dochter Fabiënne had tegen Monique gezegd dat Snippers misschien ook wel wat voor mij zou zijn… (de grapjas).

Via mail ben ik uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op de vaste maandagavond van Snippers in De Borgh. En dat heb ik toen gedaan. Het eerste stuk wat ik vanaf het begin heb meegemaakt is Steel Magnolias. Daar verzorgde ik achter de schermen sommige kapsels en heb ik geholpen met de make-up / grime van de spelers. Ook was ik tijdens alle uitvoeringen souffleuse, wat ik erg spannend maar ook erg leuk vond.

Ik voelde me vanaf het begin direct erg welkom in de groep van diverse mensen bij Snippers. Er wordt met elkaar hard gewerkt om een goed stuk op de planken te krijgen maar daarnaast wordt er ook veel gelachen en soms zelfs gehuild met elkaar… en dat is mooi, gezellig, ontspannend en bijzonder…

Mijn toneeldebuut maakte ik tijdens het stuk Moord in de kerststal.

Ik vind het in elk geval erg leuk om ‘me te verdiepen in een rol’ en dus een geheel ander persoon te zijn/spelen in een stuk.

Terug naar leden