Agenda

Ja zuster, nee zuster

WE MOGEN WEER!

We mogen weer! Repeteren ėn uitvoeren. En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Allerlei alternatieven voor een najaarsactiviteit zijn binnen ons clubje de afgelopen weken gepasseerd. Vorige week is besloten om toch de voorgenomen productie van ‘Ja zuster, nee zuster’ te beginnen in een aangepaste ‘coronavorm’.

En dan maar af te wachten of de uiteindelijke voorstelling überhaupt doorgang kon vinden.  Een gok? Jazeker. Maar we hadden er zo’n behoefte aan om in ieder geval weer met z’n allen bezig te zijn, dat we die gok gewaagd zouden hebben. Echter – de laatste maatregelen gaven acteurs, zowel beroeps als amateur toestemming om zonder inachtneming van de 1,5 meter afstand aan het werk te gaan. Hoera! Vanaf nu gaan we ons dus zonder beperkingen storten op ‘Ja zuster, nee zuster’.

Wie kent niet deze vrolijke tv-serie die eind jaren zestig half Nederland aan de beeldbuis gekluisterd hield. We gaan een spetterende voorstelling neerzetten. Natuurlijk zijn we een toneelvereniging en geen musicalgroep. Toch gaan we enkele van de overbekende liedjes uit de serie brengen, zoals u bij eerdere voorstellingen van ons gewend bent.

Wanneer? De uitvoeringsdata moeten nog vastgelegd worden, maar houd er rekening mee dat dit kort voor of misschien zelfs op de kerstdagen zal plaatsvinden. De exacte data melden we, zodra die bekend zijn.

We hebben er ontzettend zin in! U ook?

Entree: Theaterzaal de Vlakte, Hotel de Borgh, IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen

Informatie en kaarten: informatie volgt.