Agenda

Selma Ann Louis

Al maanden waren we op zoek naar een stuk dat voor het nodige spektakel moest zorgen. De keuze is uiteindelijk gevallen op ‘Selma Ann Louis’, een (zeer) vrije bewerking van de bekende roadmovie ‘Thelma and Louise’.

Als twee oude schoolvriendinnen, Selma en Ann, elkaar na bijna dertig jaar ontmoeten bij de begrafenis van een vroegere klasgenoot, herinneren ze zich hoe ze destijds na hun eindexamen er enkele dagen tussenuit trokken.

Ze besluiten spontaan dit nog eens over te doen en vragen Louis, een wat wereldvreemde bioloog, mee. Ze laten de boel de boel en vertrekken zonder bestemming en met de blik op oneindig.

Behalve dat er tijdens hun trip van alles gebeurt, worden zij regelmatig geconfronteerd met hun jongere alter-ego. Als het drietal in situaties terechtkomt, die normaal zouden ontaarden in een compleet drama, slaan de roadtrippers zich daar met flair en humor doorheen.

Er valt dan ook heel veel te lachen met de flirterige Selma, de meer ingetogen Ann en de sullige Louis. Samen met alle andere spelers (want iedereen doet mee) maken we er een topvoorstelling van. We hebben er zin in! U komt toch kijken?

Uitvoerdata:

Vrijdag 15 november 2019
Zaterdag 16 november 2019

Zaterdag 23 november 2019
Zondag 24 november 2019

Locatie:
Theaterzaal de Vlakte, Hotel de Borgh, IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen