Agenda

We gaan weer los!

Februari 2021

Hoera! We zijn weer heel voorzichtig bezig! Dat wil zeggen dat we op onze vaste repetitie(maandag)avonden digitaal repeteren voor het stuk ‘Ja Zuster, nee Zuster’.

Dit vrolijke familiespektakel stond voor december 2020 op de rol, maar moest om de bekende redenen gecanceld worden. Nu pakken we het weer op voor november dit jaar. Liefst zouden we natuurlijk, zoals gebruikelijk, ook in het voorjaar een mooie productie brengen, maar dat kunnen we wel vergeten.

Regisseur Corné Bouwmeester gaat iedere maandagavond bij toerbeurt met enkele leden aan de slag. Aangezien we het theater nog niet in kunnen, zal de focus vooral liggen op tekstbehandeling. Onder de gegeven omstandigheden een prima vroegtijdige voorbereiding op het moment dat we weer daadwerkelijk de bühne op kunnen. Zo ‘heb ieder nadeel z’n voordeel’.

‘Ja Zuster, nee Zuster’ van Annie M.G. Schmidt hield in de jaren zestig half Nederland aan de beeldbuis gekluisterd. Ook de verfilming in 2002 oogstte veel succes.

Wij hebben er, na die lange, voor iedereen zo’n ellendige periode, ontzettend veel zin in om dit om vrolijke stuk voor u op de planken te zetten.

De uitvoeringsdata staan zo goed als vast. Noteert u maar vast 6/7 en 13/14 november!