Regisseur gezocht

Tejatergroep Snippers houdt van afwisseling en nieuwe impulsen, vandaar dat wij volgend jaar weer met een nieuwe regisseur in zee willen gaan.

De repetitieperiode loopt van medio december tot en met de uitvoeringen in juni 2024. De repetities zijn wekelijks op maandagavond in de Borgh, tevens de uitvoeringslocatie, IJshof 1 te Zevenbergen.

Tejatergroep Snippers bestaat 38 jaar en is een ‘gezonde’ groep van 11 dames en 11 heren. Door de grote verschillen in leeftijd, achtergrond en toneelervaring kan gerust gesproken worden van een zeer gemêleerd gezelschap. Wij streven ernaar een zo gevarieerd mogelijk repertoire te brengen.

Snippers is op zoek naar iemand die de productie, die in het voorjaar uitgevoerd gaat worden wil regisseren. En wellicht bent u dat. De uitvoeringsdata voor komend stuk zijn in de weekenden van 14-15-16 en 21-22-23 juni 2024

Wij hopen nog voor oktober 2023 met een regisseur tot overeenstemming te komen. Indien u belangstelling hebt, verzoeken wij u dit ons zo spoedig mogelijk per mail of post te laten weten. Potentiële kandidaten worden door het bestuur op kort termijn uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek

Bent u geïnteresseerd maar ben u bovenstaande uitvoeringsdata verhinderd, reageer gerust met uw gegevens voor mogelijk komende producties.

Voor onze gegevens zie contact.

Secured By miniOrange