Demi van Run

demi van run

Lid sinds: 2019
Geboortedatum: 15-09-2000

Hallo! Mijn naam is Demi van Run. Ik woon in het mooie Zevenbergen met mijn ouders en broertje. Ik volg momenteel de studie Health and Social Work en daarnaast heb ik een bijbaantje als serveerster bij Hotel Restaurant De Borgh.

Naast het drukke studentenleven ga ik in mijn vrije tijd graag met vrienden op stap en kijk ik nog liever een netflix serie met een kop thee op de bank.

Het allerliefst speel ik natuurlijk toneel! Nadat ik 5 jaar bij de jeugd toneelgroep de Snipperbende heb mogen genieten, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds zomer 2019 mocht ik meespelen en mezelf trots lid noemen van Tejatergroep Snippers. Hier heb ik super leuke, lieve mensen leren kennen waar ik een toffe tijd mee beleef.

Terug naar Leden