Marianne Bijkerk

Lid sinds: 2023
Geboortedatum: 19 mei 1981

Mijn naam is Marianne Bijkerk en ik woon in het buitengebied tussen Zevenbergen en Zevenbergschen Hoek.

Als sinds mijn middelbareschooltijd ben ik te vinden in het theater. Om voorstellingen te bezoeken maar ook om theater te maken. Ik was eerst regie-assistente, heb mee geholpen met de organisatie van het open podium op onze school. Toen ik later in het onderwijs ging werken heb ik de leiding van de theaterclub op mij genomen.

Ruim 15 jaar heb ik met een enthousiaste groep collega’s en leerlingen theater gemaakt. Musicals, panto’s en toneelstukken geproduceerd en geregisseerd. Heerlijk om 9 maanden bezig te zijn met een groep leuke mensen om een stuk voor te bereiden en trots te zijn bij de uitvoeringen. Mooi om te zien hoe iedereen dan straalt tijdens de voorstelling.

Bij Snippers dompel ik me weer onder in het theaterproces. Als regie-assistente ondersteun ik de regisseur en de productie met allerhande klussen. Ik ben aanwezig bij alle repetities, denk mee in spel, decor en kleding en bied een helpende hand waar nodig.

Een amateurclub waar veel talentvolle leden zijn die iedere keer weer diepgang in de stukken weten te brengen.

Naast theater maken breng ik graag tijd door met mijn dieren en in het bos. Ik hou van lezen en muziek en maak graag lange wandelingen met m’n hond.

Terug naar Leden