Max van Liesdonk

Bestuurslid

Lid sinds: 2015
Geboortedatum: 12 februari 1997

Heey heey, mijn naam is Max van Liesdonk. Ik woon al heel mijn leven samen met mijn ouders en broertje in het altijd gezellige Zevenbergen. Genietend van het studentenleven bij de HBO-opleiding Chemie in Breda, werk ik bij The Sales Unit in Breda.

Naast alle drukte van studeren en werken, breng ik mijn vrije tijd graag door met vrienden om samen te stappen en naar concerten te gaan en als het uitkomt een duik in het zwembad te nemen.

Maar een van mijn grootste hobby’s is en blijft natuurlijk toneel en theater. Na ruim 8 jaar bij jeugd toneelgroep Snipperbende te hebben gespeeld kwam ik in aanraking met Tejatergroep Snippers. Een geweldige groep enthousiaste toneelspelers, waar ik nieuwe uitdagingen mee aanga en een leuke tijd mee beleef.

Terug naar Leden
Terug naar Bestuur