Ton Santbergen

Lid sinds: 2008
Geboortedatum: 27 november 1961

Geboren en getogen in Zevenbergen en sinds 27 november 2011 ‘aan mijn 2e helft begonnen’, waardoor ik nu al tot de oudere binnen de club behoor. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Compliance Adviseur bij de Rabobankorganisatie.

In 2008 speelde Snippers op locatie het stuk ‘Familie Meijer’, de locatie was het bankkantoor waar ik toen der tijd werkzaam was. Tijdens de voorbereiding werd mij gevraagd een figurantenrol in te vullen. “Oké, lijkt me wel leuk”, was mijn reactie.

Tijdens de repetities vulde ik, bij afwezigheid van een van de spelers, zolang zijn rol in en kreeg de smaak te pakken. Toen de betreffende speler helemaal niet meer bleek terug te komen, had ik ineens een echte rol.

Geweldig leuk vond ik het en zo begon mijn ‘carrière’ bij Snippers, een geweldig leuke club mensen van diverse pluimage.

Naast Snippers geniet ik graag met vrienden van een lekkere maaltijd en een goed glas wijn, doe aan denksport en geniet van quality time met mijn partner. Ik kan mezelf wel een levensgenieter noemen en daar past Snippers uitstekend bij! Geniet van het leven en onze zeer gevarieerde voorstellingen, wij doen dat ook.

“Het leven is te kort, om slechte wijn te drinken”.
Hartelijke groet, Ton

Terug naar Leden