Monique Bol

Lid sinds: 2017
Geboortedatum: 14-10-1969

Hallo! Ik ben Monique Bol, opgegroeid in Klundert en woon sinds 1998 in Willemstad.

Sinds mijn zoon Oebele een aantal keren heeft mee gespeeld met Snippers (in Midzomernachtsdroom, Festen en Robin Hood) ontstond bij mij ook weer de behoefte om toneel te spelen. Ik vond het dus ontzettend leuk om tijdens ‘Lang en Gelukkig’ samen met hem op de planken te kunnen staan!

Ongeveer 25 jaar geleden heb ik vanuit het Zoldertheater in Klundert meegespeeld met een productie van Snippers en het was dus een feest der herkenning om nog enkele bekende gezichten bij het huidige Snippers aan te treffen.

Tijdens de repetities (en thuis) wordt er hard gewerkt om de rollen zo goed mogelijk uit te diepen, respecteert men elkaars meningen en aanwijzingen en wordt er ook veel gelachen.

De diversiteit in de te spelen stukken spreekt mij enorm aan. Het is voor mij een uitdaging om buiten mijn ‘comfort zone’ te treden en ik geniet enorm van het creatieve proces van de totstandkoming van een productie.

In Willemstad heb ik samen met mijn man een eigen bedrijf in assessments, business consultancy en coaching, waar ik alle werkzaamheden achter de schermen verricht in ons kantoor naast de historische koepelkerk. Ik houd ervan om met mijn gezinnetje naar het theater te gaan, rondreizen te maken en kan enorm genieten van werken én luieren in de tuin met een boek, muziek en gezellige vrienden. Dansen en zingen zijn een passie van me, dus ik hoop op nog veel musical producties bij Snippers!

Terug naar Leden