moord in de kerstal snippers zevenbergen

Moord in de Kerststal

Kerstspel met zang, jubileumvoorstelling ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan

Datum: december 2015
Genre: Familievoorstelling
Schrijver: Arjan Ederveen
Regie: Corné Bouwmeester en Siska Witkam

In het exclusieve alle-sterren-van-de-hemel-themahotel De Goede Afloop stromen de kamers vol. Dankzij de volkstelling zitten alle andere hotels vol en zit er voor reizigers niets anders op dan een kamer te nemen in deze herberg, geleid door een gierige herbergier, zijn geschifte kokkin Maggie en Billy de bellboy, die graag zijn luistervinkenoren uitklapt.

De herbergier mag in zijn handjes knijpen met zulke voorname gasten als thrillerboekenschrijfster Agatha Christie en maar liefst drie koningen! Hij zit er dan ook niet op te wachten wanneer daar de arme timmerman Jozef voor de deur staat, met zijn hoogzwangere en bloedchagrijnige Maria. Er zit niets anders op dan deze zwangere hippies onder te brengen in ‘de stal’.

Wanneer aartsengel Gabriël zijn flitsende entree maakt en Jozef erachter komt dat zijn vrouw zwanger is van godweetwie, er een laken vol bloed gevonden wordt en kokkin Maggie zich steeds vreemder gaat gedragen, belanden we in een achtbaan van intriges waarin de scheidslijn tussen hemel en aarde steeds kleiner wordt.

Naar fotoalbum